Autotarvikkeet verkkokaupasta – AutoMasa

AutoMasa – Laadukkaat autotarvikkeet ja erinomaiset palvelut

AutoMasa on ylpeästi 100% suomalainen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia autotarvikkeita. Yritys keskittyy asiakastyytyväisyyteen, ja siksi 95% tuotteista ovat itse testaamia. Tämä varmistaa, että tarjolla on vain parhaita ja luotettavimpia tuotteita, jotka parantavat ajokokemusta.

Laaja valikoima tuotteita autoiluun

AutoMasasta löytyy kaikki tarpeelliset GPS-tuotteet, kojelautakamerat, peruutuskamerat, vikakoodinlukijat, ajoneuvovalaisimet ja autotarvikkeet. Yritys pyrkii jatkuvasti päivittämään valikoimaansa uusilla ja innovatiivisilla tuotteilla, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

GPS-tuotteet ja kojelautakamerat

Valikoiman GPS-tuotteet ja kojelautakamerat auttavat pysymään reitillä ja tallentamaan matkojen tärkeät hetket. GPS-laitteet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, kun taas kojelautakamerat tarjoavat korkearesoluutioisia tallenteita mahdollisten onnettomuuksien tai muiden odottamattomien tilanteiden varalta.

Peruutuskamerat ja ajoneuvovalaisimet

Peruutuskamerat tekevät pysäköinnistä ja peruuttamisesta vaivatonta ja turvallista, kun taas ajoneuvovalaisimet takaavat optimaalisen näkyvyyden kaikissa ajo-olosuhteissa. Nämä tuotteet on suunniteltu kestämään Suomen vaativat sääolosuhteet, ja ne ovat peräisin luotettavilta valmistajilta.

Monipuoliset mittalaitteet ja testerit

AutoMasa tarjoaa laajan valikoiman mittalaitteita ja testereitä, joiden avulla voi seurata ja ylläpitää ajoneuvon suorituskykyä. Valikoimaan kuuluu muun muassa Defa- ja Calix-tuotteet, jotka tunnetaan laadustaan ja luotettavuudestaan. Näillä tuotteilla varmistetaan, että ajoneuvo toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Sähköauton laturit ja apukäynnistimet

Valikoimasta löytyvät myös korkealaatuiset sähköauton laturit ja apukäynnistimet, jotka ovat välttämättömiä sähköauton omistajille. Näiden tuotteiden avulla varmistetaan, että auton akku on aina täynnä ja valmis matkaan. Apukäynnistimet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja ne sopivat erinomaisesti hätätilanteisiin.

Akkulaturit ja akkulämmittimet

Valikoimaan kuuluvat myös akkulaturit ja akkulämmittimet, jotka ovat olennainen osa auton kunnossapitoa erityisesti talvikuukausina. Akkulaturit varmistavat, että akku pysyy ladattuna ja toimintakykyisenä, kun taas akkulämmittimet pitävät akun lämpimänä kylminäkin päivinä, mikä parantaa akun suorituskykyä ja pidentää sen käyttöikää.

Laadukkaat pienkoneakut ja invertterit

AutoMasa tarjoaa myös laajan valikoiman pienkoneakkuja ja inverttereitä, jotka ovat välttämättömiä monissa eri käyttötarkoituksissa. Pienkoneakut sopivat erinomaisesti erilaisiin pienkoneisiin ja laitteisiin, kun taas invertterit mahdollistavat sähkön muuntamisen ja käyttämisen ajoneuvoissa ja muissa liikkuvissa yksiköissä.

Kaapelit ja sähkötarvikkeet

Valikoimasta löytyy myös monipuoliset kaapelit ja sähkötarvikkeet, jotka ovat tärkeitä ajoneuvon sähköjärjestelmien ylläpidossa ja parantamisessa. Kaapelit ovat korkealaatuisia ja kestäviä, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin asennuksiin ja korjauksiin.

Alkometrit ja parkkikiekot

Alkometrit ja parkkikiekot ovat tärkeitä turvallisuustuotteita, jotka auttavat noudattamaan liikennesääntöjä ja varmistamaan turvallisen ajon. Alkometrit tarjoavat tarkan ja luotettavan mittauksen veren alkoholipitoisuudesta, kun taas parkkikiekot helpottavat pysäköintiaikojen seurantaa.

Puhelintelineet ja laturit

AutoMasasta löytyy myös monipuolinen valikoima puhelintelineitä ja puhelimen latureita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Puhelintelineet ovat säädettäviä ja tukevia, ja ne pitävät puhelimen turvallisesti paikallaan. Puhelimen laturit varmistavat, että laite pysyy ladattuna ja valmiina käyttöön.

Paristot ja radiopuhelimet

Tarjolla on myös laadukkaita paristoja ja radiopuhelimia, jotka ovat tarpeen erilaisissa hätätilanteissa ja viestintätarpeissa. Paristot ovat pitkäkestoisia ja luotettavia, ja radiopuhelimet tarjoavat selkeän ja luotettavan yhteyden missä tahansa tilanteessa.

Tesla-lisävarusteet ja Flaig-rengaspainemittarit

AutoMasalla on myös valikoima Tesla-lisävarusteita ja Flaig-rengaspainemittareita, jotka on suunniteltu erityisesti Tesla-ajoneuvojen omistajille. Nämä lisävarusteet ja mittarit parantavat ajokokemusta ja varmistavat, että ajoneuvo toimii optimaalisesti.

Merkkikohtaiset parkkitutkavaraosat

AutoMasasta löytyy myös merkkikohtaisia parkkitutkavaraosia, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti ajoneuvoon. Nämä varaosat ovat korkealaatuisia ja kestäviä, ja ne parantavat ajoneuvon turvallisuutta ja toimivuutta.

Laadukkaat ja luotettavat tuotteet

Kaikki AutoMasan tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia, ja ne tulevat tunnetuilta valmistajilta. Asiakkaat voivat luottaa tuotteiden suorituskykyyn ja kestävyyteen, sillä ne on itse testattu laadun varmistamiseksi. AutoMasa tarjoaa vain parasta, jotta asiakkaat voivat nauttia turvallisesta ja mukavasta ajokokemuksesta.

Luettavaa

MM-ralli Latvia

MM-ralli uuteen maahan: Latvia

Latvia liittyy FIA World Rally Championshipiin Latvia valmistautuu ottamaan paikkansa maailman moottoriurheilun huipulla, kun se debytoi FIA World Rally Championshipissa (WRC). Latvian osakilpailu järjestetään 18.-21. heinäkuuta, ja se on kauden kahdeksas osakilpailu. Latvia on WRC37. isäntämaa, mutta sillä on jo pitkä kokemus kansainvälisistä moottoriurheilutapahtumista, kuten FIA European Rally Championshipista ja ... Lue lisää
heikkilä latvia MM ralli

MM-ralli: Latvian tiet tunteva Heikkilä hakemaan vahvaa suoritusta

Mikko Heikkilä kilpailee kauden toisessa MM-osakilpailussaan Latvian sorateillä tulevana viikonloppuna. Liepajan alueen soratiet ovat nurmijärveläiskuljettajan mieleen, ja kokemusta niistä löytyy aikaisemmilta vuosilta. Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa Latvian sorateillä. Nurmijärveläiskuljettaja Mikko Heikkilä sekä kartanlukija Kristian Temonen lähtevät sarjan tulokaskilpailuun Step Five Motorsportin Rally2-luokan Toyotalla. Latvian erikoiskokeet eivät ole ... Lue lisää
tuukka taponen voittaja

Tuukka Taponen kolmanteen peräkkäiseen aika-ajovoittoon ja sitä myöten myös osakilpailuvoittoon

Tuukka Taponen jatkoi siitä, mihin viimeksi jäi. Tällä kertaa ajetaan viikonloppua Italian Mugellossa ja viikonlopun ensimmäisen kisapäivän lauantain selvä hallitsija oli lohjalainen Tuukka Taponen, joka otti sekä aika-ajon ykköspaikan, että voitti vielä selvästi itse osakilpailun. Näin hänestä tuli pitkästä aikaa sarjan kuski, joka on voittanut kolme aika-ajoa putkeen. Kisan kulku ... Lue lisää
Juha-Matti Mäkinen juhli Lapuan Pro2-osakilpailun voittoa. Kuva: Jani-Pekka Hannula / AKK.

Drifting SM: Juha-Matti Mäkinen taituroi SM Pro2 -osakilpailuvoittoon Lapualla

Drift SM -sarja jatkui 12.-13. heinäkuuta Lapuan Ala-Talkkari Areenalla ajetulla Tech-Salmi SM Pro2 -luokan toisella osakilpailulla. Kisan voittoon ajoi Honkajoen MK/UA:ta edustava Juha-Matti Mäkinen Nissan 200 SX S14:llä.  Kilpailuviikonloppu käynnistyi perjantai-illan lajitteluilla, josta 32 parasta kaikkiaan 47 lajittelijasta eteni lauantaiseen pariajokaavioon. Lajitteluissa parhaiten onnistui Volvo 740 -kuski Ville Oinonen (KarstUA), ... Lue lisää
Toni Puputti johtaa Tech-Salmi Pro2 -luokkaa. Kuva: Jani-Pekka Hannula / AKK.

Drift SM Pro2 -luokan toinen osakilpailu kilpaillaan viikonloppuna Lapuan Ala-Talkkari Areenalla

Driftingin suomenmestaruussarjan Tech-Salmi SM Pro2 -luokan toiset pisteet ovat jaossa tulevana perjantaina ja lauantaina 12.-13.7. Lapuan Ala-Talkkari Areenalla.  Kolme osakilpailua tällä kaudella käsittävän Pro2-luokan puolivälin krouvi on edessä viikonloppuna Lapualla. Määräaikaan mennessä kilpailuun ilmoittautui mukaan 49 kuljettajaa. Kilpailun lajittelut ajetaan tuttuun tapaan perjantai-iltana, josta 32 parasta etenee lauantaina iltapäivällä käynnistyvään ... Lue lisää

Juha Rytköselle hyvä pistesaalis kauden neljännestä osakilpailusta

Suonenjoelta kotoisin olevan Juha Rytkösen rallicrosskausi jatkui viikonloppuna, kun Ranskan mestaruussarjan neljäs osakilpailu ajettiin Tourainessa, Keski-Ranskassa. Rytkönen kilpailee tällä kaudella ranskalaisen PGRX-tiimin Hyundai i20 -Supercarilla. Rytkösen alkukausi on sisältänyt vaikeuksia ja etenkin kahdessa edellisessä osakilpailussa epäonnea on ollut mukana turhan paljon. Viime viikonlopun kisa oli suomalaiskulta kuitenkin onnistunut, ainakin finaaliin ... Lue lisää
lainaaverkossa