AMERICAN CAR SHOW perinteiseen tapaan pääsiäisviikonloppuna

SUOMEN SUURIN JA MONIPUOLISIN HARRASTE- JA ERIKOISAJONEUVOTAPAHTUMA

* AMERICAN CAR SHOW * TUNING CAR SHOW * MC HEAVEN * CLASSIC CAR SHOW * CUSTOM TRUCK SHOW * MOTOSPORT * MOPO TUNING * DRIFT WORLD * CAR AUDIO WORLD *

PÄÄSIÄISVIIKONLOPPUNA 29. – 31.32024 HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA

Historian ensimmäinen American Car Show järjestettiin Tikkurilan jäähallissa toukokuussa 1978. Tämän vuoden näyttely on järjestyksessään neljäskymmenesviides.

”Jenkkiautoihin ja tapahtuman syntyhistoriaan viittaavasta nimestään huolimatta American Car Show edustaa tänä päivänä vain yhtä, tosin erittäin merkittävää osaa suuresta ajoneuvonäyttelystä. Näyttelyn monipuolisen sisällön kannalta yhtä tärkeitä ovat myös nuorison suosima Tuning Car Show, moottoripyöräharrastajien MC Heaven, nostalgian ystäville suunnattu Classic Car Show, raskaan sarjan kalustosta kiinnostuneiden Custom Truck Show, juniorimotoristeille suunniteltu Mopo Tuning ja moottoriurheilun ystäville tarkoitettu Motorsport. Drifting esittäytyy American Car Show’ssa tänä keväänä ennennäkemättömän voimallisesti, kun tapahtumassa on täysin uusi Drift World -näyttelyalue.Sanomattakin on selvää, että jenkkiautot ovat aina olleet toimintamme sydän ja sielu, mutta American Car Show -näyttely 2024 tarjoaa valtavan paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa,” tapahtuman järjestäjät kertovat.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka arvostavat harrasteajoneuvojen ja moottoriurheilun monimuotoisuutta, laatua ja elämyksellisyyttä. Viime keväänä tapahtuman kävijämäärä oli noin 40 000 henkeä.

Tapahtuman järjestäjänä toimii marraskuussa 1972 perustettu Finnish Hot Rod Association FHRA, joka on jäsentensä omistama yleishyödyllinen yhdistys. FHRA on kiihdytysurheilun virallinen edustaja Suomessa ja niin AKK-Motorsport ry:n kuin Suomen Moottoriliitto ry:n jäsen.

Näyttelyn aukioloajat:

Perjantai 29.3.
kello 10.00 – 18.00

Lauantai 30.3.
kello 10.00 – 18.00

Sunnuntai 31.3.
kello 10.00 – 18.00 

Liput:

Ennakkoliput

Päivälippu, 1 päivä, 30€

Päivälippu, 3 päivää, 40€

Nuorisolippu, 1 päivä, 15€ (7-15v)

Perhelippu, 1 päivä, 80€ (2 aikuista + 2 nuorta)

Liput ovelta

Päivälippu, 1 päivä, 34€

Päivälippu, 3 päivää, 44€

Nuorisolippu, 1 päivä, 19€ (7-15v)

Lapset alle 7v ilmaiseksi huoltajan seurassa

Liput myy Tiketti, www.tiketti.fi

MORE IS MORE!

Lue lisää:

FHRA
Facebook – FHRA
Facebook – American Car Show
Instagram – FHRA
Instagram – American Car Show

Vastaa