Audi e-tron GT voitti urheiluautokategorian

Women’s World Car of the Year (WWCOTY) -tuomaristo on julkaissut kuusi kategoriavoittajaa. Audi e-tron GT quattro voitti urheiluautokategorian.

Nämä autot edustavat parhaimmistoa omassa segmentissään. Valintaperusteina arvioidaan turvallisuutta, ajo-ominaisuuksia, teknologiaa, muotoilua, taloudellisuutta ja ympäristövaikutuksia sekä vastine rahalle.

Tämä on jo kahdestoista vuosi, kun WWCOTY on valinnut maailman parhaita autoja. Tuomaristossa on tätä nykyä 56 autotoimittajaa 40 maasta. WWCOTY on ainutlaatuinen automaailman palkinto, sillä sen tuomaristossa on vain naisia. Suomea edustaa jyväskyläläinen freelance-toimittaja Mervi Varonen.

Ensimmäisellä kierroksella arvioitiin 65 eri ehdokasta, jotka on lanseerattu 1.1.-31.12.2021 välisenä aikana. Koronapandemian aiheuttamista haasteista huolimatta tuomaristo teki kovaa työtä saadakseen ajettua kaikki ehdokkaat ja arvioidakseen ne.

Nyt valituista kuudesta voittajasta äänestetään vielä ”Supreme Winner” eli kaikkein paras auto. WWCOTY-tittelin voittaja ilmoitetaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

Viihdeuutisia

Oletko miettinyt. mitä katsoisit seuraavaksi televisiosta, tai nimenomaan suoratoistolta? Nettiruutu.fi on palvelu, joka kertoo suoratoiston tulevista ohjelmista, sekä tarjoilee tasaisesti arvosteluja eri sarjoista. Tervetuloa tutustumaa, ehkä sinäkin löydät oman uuden suosikkisarjan sivuston avulla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Audi e-tron GT voitti urheiluautokategorian”

Vastaa