Audi e-tron GT:n maailmanensi-ilta tiistaina 9.2.2021

  • Audin uuden täyssähköauton digitaalinen maailmanensi-ilta
  • Audin täyssähköinen mallisto laajenee – esittelyssä uusi Gran Turismo
  • Audi e-tron GT on Audin sähköautomalliston uusi keihäänkärki

Suorituskykyä, tunteisiin vetoavaa muotoilua ja ekologisuutta: uusi Audi e-tron GT yhdistää nämä ominaisuudet ”Teknistä etumatkaa” -tunnuslauseen uudelleentulkinnassa. Audin sähköautomalliston uuden keihäänkärjen Audi e-tron GT:n maailmanensi-iltaa vietetään digitaalisessa tapahtumassa tiistaina 9.2.2021.

Audi esittelee uuden Audi e-tron GT -täyssähköauton virtuaalisesti osana Day of Progress -tapahtumaa. Audi e-tron GT:n maailmanensi-ilta on osa tunnin kestävää lähetystä, joka alkaa klo 20.00 (Suomen aikaa). Lähetys on suora verkkolähetys. Uuden mallin kohokohtia esittelevät Audi AG:n toimitusjohtaja Markus Duesmann ja markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Hildegard Wortmann. Mukana lähetyksessä on vierailevana tähtenä myös brittiläinen muotisuunnittelija Stella McCartney.

Audin uusi täyssähköautomalli edustaa Audin muutosta kohti yhä kestävämpää premium-luokan liikkumista, ja samalla se uudelleen määrittelee tunnuslauseen ”Teknistä etumatkaa”.

Mediat voivat seurata Audi e-tron GT:n maailmanensi-illan suoraa verkkolähetystä erityisellä mikrosivustolla. Sivustolta löytyy myös lisää lehdistö- ja TV-materiaalia, heti ensi-ilta-lähetyksen jälkeen.

Linkit Audi e-tron GT:n maailmanensi-illan suoraan verkkolähetykseen 9.2.2021 klo 20.00 alkaen:
Audi e-tron GT –mikrosivusto: Audi e-tron GT – (e-tron-gt.audi)
Audi Media Center (klikkaamalla sivustolla olevaa banneria):
Audi MediaCenter (audi-mediacenter.com)

Lähde: News Cision

Vastaa