Autojen LED-valot

LED-valot ovat yleinen trendi autojen valaistuksessa niin toiminnallisissa kuin koristevaloissakin. Yhä useammin autoihin asennetaan tehtaalla LED-valot toiminnallisiksi valoiksi.

Autoilijoille, jotka haluat vaihtaa autonsa valot LED-valoiksi, on tarjolla jopa laajemmat valikoimat erilaisia valoja. Tarjolla on monen värisiä ja kokoisia ja eri tavoin kiinnitettäviä lamppuja ja polttimoita. Lähes kaikki asennetut valot voidaan korvata vastaavilla LED-valoilla, ja monet ohjeet auttavat sinua tekemään sen itse. Jonkin verran taitoja kuitenkin tarvitaan, jotta pääset käsiksi auton valoihin. Katso lisää täältä.

Autojen LED-valoilla on monia etuja. LED-valot käynnistyvät välittömästi ja kestävät pitkään. Niiden muotoilu on usein joustavampaa, sillä valaistuskulmia on saatavilla useita. Helposti rikkoutuviin hehkulankoihin verrattuna LED-lamppujen käyttöikä on vaikuttava. Nämä lamput kestävät ravistelua, sisäkäyttöön tarkoitetut LED-valot ovat usein kirkkaampia kuin tehtaalla asennetut, eikä unohdeta sitä tosiasiaa, että LED-lamput ovat markkinoiden vihrein valaistusvaihtoehto.

LEDejä käytetään usein myös autojen sisätilojen ja ulkopuolen koristeluun. Yleinen ja monipuolinen tapa on käyttää LED-nauhaa, joita on saatavilla kaikenvärisinä. RGB-LED-nauhalla saat täysin uusia vaihtoehtoja autosi koristeluun, ja voit vaihdella valojen väriä niin usein kuin vain haluat.

2 kommenttia artikkeliin ”Autojen LED-valot”

    • Kannattaa kysyä paikallisilta liikkeiltä ja ainakin 2-3 tarjousta yrittää saada edes puhelimitse

      Vastaa

Vastaa