Ford pakettiautot jyräävät

Kuluva vuosi on ollut Fordille menestyksekäs hyötyajoneuvomarkkinoilla. Ford on ollut huhti-, touko-, kesä- ja heinäkuussa pakettiautojen ykkösmerkki. Heinäkuussa Ford oli hyötyajoneuvojen markkinajohtaja 21,98 prosentin markkinaosuudellaan.

Fordin hyötyajoneuvomallisto on tuore. Transit Courier, Connect ja Custom uudistuivat viime vuoden aikana ja täysin uusi, näppärä Fiesta Van tuli markkinoille tämän vuoden keväällä. Myöhemmin tämän vuoden aikana Ford esittelee Suomessa uuden ison Transitin, Rangerin sekä täysin uuden Ranger Raptorin. Myös Fordin keväällä Go Further –tapahtumassa esittelemä sähköistettyjen autojen markkinoille tulo jatkuu, kun mallisto laajenee loppuvuonna ja vuoden 2020 alussa Transit Custom ja Tourneo Custom –mallien ladattavilla hybridiversioilla ja kevythybridimalleilla.

Ford hyötyajoneuvomyyntiä vauhdittavat myös erilaiset asiakkaille lisäarvoa tuottavat palvelut, muun muassa erityisesti yritysasiakkaille suunnattu FordPass Pro –palvelu, joka nostaa hyötyajoneuvokaluston liitettävyyden ja hallinnoinnin uudelle tasolle. Kaikki palvelut, myös autoihin tarvittavat korimuutostyöt, ovat saatavissa valtuutetun Ford-myyntiverkoston kautta.

Ford on ollut Euroopan myydyin hyötyajoneuvomerkki jo neljä vuotta peräkkäin, ja teki vuonna 2019 kaikkien aikojen parhaimman myyntituloksen toisen vuosineljänneksen aikana.

Lähde: MyNewsDesk


Kotiin ja muotiin liittyviä aiheita löydät täältä!

Vastaa