PEUGEOT NEO PERFORMANCE SAAPUI SUOMEEN – ensimmäinen 508 Peugeot Sport Engineered on täällä!

PEUGEOT SPORT ENGINEERED on PEUGEOT SPORTin insinöörien kanssa yhteistyössä toteutettu huipputehokas ja matalapäästöinen mallisto, jonka avaavat näyttävät 508 PSE ja 508 SW PSE. Kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistelmä luo PEUGEOTin tuotantomalleissa ennennäkemättömän suorituskyvyn, jota PEUGEOT kutsuu termillä Neo Performance.

508 PSE ja 508 SW PSE lataushybridit tarjoavat kuljettajalle 360 hv tehoa ja 520 Nm väännön. Kiihtyvyys 0 – 100 km tapahtuu 5,2 sekunnissa. 

Nelivedon ja viiden optimaalisen ajoasetuksen lisäksi 508 PSE -mallien vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa aktiivijousitus, sähkösäätöiset AGR-etuistuimet 8-suuntaisella sähkösäädöllä sekä hierontatoiminnolla, 10” kosketusnäyttö Peugeot Connected NAV -navigointijärjestelmällä, Focal® HiFi –äänentoistojärjestelmä, Night Vision -pimeänäkökamera, 360˚ -pysäköintikamera ja langaton älypuhelimen lataus. Vanteet ovat satiininmustat, taotut 20” kevytmetallivanteet. Etuvanteiden puolien välistä huomion kiinnittää kryptoniitin keltaiset jarrusatulat.

PEUGEOT 508:n alusta yhdessä madalletun jousituksen (takana -11mm ja edessä -4mm), kasvaneen raideleveyden (takana +12mm ja edessä +24mm) sekä ensiasennusrenkaina olevien Michelin Pilot Sport 4S kanssa luovat 508 PSE lataushybridiin PEUGEOTille tunnusomaisen vaikuttavan ajotunteen.

PEUGEOT 508 ja 508 SW -malleihin perustuvaa näyttävää aerodynaamista muotoilua on 508 PSE -malleissa terävöitetty entisestään. Teho ei vie tilaa käytännöllisyydeltä, vaan matkustamo- ja tavaratilat ovat samansuuruiset kuin vastaavissa PEUGEOT 508 polttomoottori ja lataushybridi -versioissa. PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamon digitaalinen mittaristo taas on päivittynyt omaan PEUGEOT SPORT ENGINEERED -ilmeeseen uusilla grafiikoilla ja kryptoniitin sävyillä.

508 PSE on saatavana kolmessa eri korinvärissä: Seleniumin harmaa, musta Perla Nera sekä helmiäisvalkoinen.

508 PSE -mallin autoverollinen kokonaishinta Suomessa alkaa 62 479 eurosta ja farmariversion 508 SW PSE:n hinta vastaavasti 63 982 eurosta.

Lähde: News Cision

Vastaa