Rallikausi avataan 25. tammikuuta – kaikki erikoiskokeet suorana ja selostettuna MTV Katsomossa

Rallin MM-sarjan uusi kausi käynnistyy Monte Carlosta 25. tammikuuta. MTV Katsomossa nähdään kauden kaikki erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuna. Myös MTV3-kanava on mukana ralliviikonlopun käänteissä. Tällä kaudella lähetysten asiantuntijavieraina nähdään laijn suomalaisia supertähtiä – avausrallissa selostamossa Jonne Halttunen.

wrc-2024_key-art_3840x2160_mainanno.jpg

Rallin MM-sarja tarjoilee alkavalla kaudella yhteensä 13 osakilpailua täynnä näyttävää menoa sorateillä, lumella ja asfaltilla. Kauden avaa perinteinen Monte Carlon ralli, ja kausi huipentuu marraskuun lopulla Japaniin. Rallivuoden kohokohtiin kuuluu Suomen MM-ralli, joka nähdään tutulla paikallaan elokuun alussa. Jännitystä kauteen tuovat tietysti myös suomalaiskuljettajat Kalle Rovanperä ja Esapekka Lappi. Osittaisen kauden ajavat suomalaiset kuuluvat joka kerta ralliin startatessaan myös suurimpiin voittajasuosikkeihin.

MTV Katsomon kattava lähetyskokonaisuus kattaa suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista. Lisäksi MTV Katsomossa nähdään jokaisena ajopäivänä taustoittavia studio-osuuksia ja oheisohjelmia. MTV3-kanavalta ovat katsottavissa torstaisin ralliviikon käynnistävä Rallisirkus ja sunnuntaisin kisaviikonlopun huipentava Power Stage studioineen. 

Kotikatsomoihin tapahtumat välittää MTV Urheilun tuttu tiimi. Selostajina vuorottelevat Juho Kokko ja Aleksis Ärje. Asiantuntijoina jatkavat Teemu Suninen, Jari Ketomaa sekä Riku Tahko. Rallistudiota luotsaa jo kolmatta kautta Satu Tuomisto ja paikan päältä tapahtumat raportoi Tomi Tuominen

Kauden aikana rallilähetysten asiantuntijavieraina nähdään lajin kirkkaimpia suomalaistähtiä silloin, kun eivät itse ole lähtöviivalla. Heti Monte Carlon avausrallissa selostamossa on läpi viikonlopun mukana Jonne Halttunen. Janne Ferm puolestaan nähdään asiantuntijana Kroatian rallissa huhtikuussa. Myös Kalle Rovanperä osallistuu kauden aikana rallilähetyksiin.

”On hienoa saada lähetyksiimme entistä enemmän asiantuntemusta, kun suomalaistähdet vierailevat lähetyksissämme silloin, kun eivät itse ole rallipoluilla taistelemassa kisojen voitoista ja MM-pisteistä. Jokainen viikonloppu MM-rallissa tarjoaa draamaa ja yllätyksiä ja mestaruustaistelu on mielenkiintoisella tavalla nyt täysin auki”, iloitsee MTV:n tuottaja Teemu Jordberg

Kaikki MM-rallin lähetykset ja oheisohjelmat ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Max -kanavalta. MTV3-kanavalla ralliviikkoina torstaisin kello 22.35 Rallisirkus sekä sunnuntaisin Power Stage.

MM-rallin kalenteri 2024:
25.–28.1. Monte Carlo
15.–18.2. Ruotsi
28.–31.3. Safari, Kenia
18.–21.4. Kroatia
9.–12.5. Portugali
30.5.–2.6. Sardinia, Italia
27.–30.6. Puola
18.–21.7. Latvia
1.–4.8. Suomi
5.–8.9. Akropolis, Kreikka
26.–29.9. Chile
31.10.–3.11. Keski-Eurooppa
21.–24.11. Japani

Vastaa