Automobili Pininfarina ennätyksiin Battista sähköautolla

DUBAI, Arabiemiirikunnat, 21. marraskuuta 2022 /PRNewswire/ — Ylellinen italialainen autonvalmistaja Automobili Pininfarina on vahvistanut Battista hyper GT:n suorituskykytiedot paljastamalla sen ennätykselliset viralliset kiihtyvyys- ja jarrutusluvut ensimmäistä kertaa.

Täyssähköinen Battistan ainutlaatuinen lähtö(kiihdytys)tekniikka voittaa Formula 1 -autojen kiihtyvyyden, sillä 0-60 mph saavutetaan 1.79 sekunnissa, 0-100 km / h suoritetaan 1.86 sekunnissa, 0-120 mph suoritetaan 4.49 sekunnissa ja 0-200 km / h hävitetään vain 4.79 sekunnissa. Battistan kaltainen auto vaatii vahvaa pysäytysvoimaa, ja viralliset testit vahvistavat, että Battista on maailman nopeimmin jarruttava sähköauto, joka pysähtyy 100-0 km/h vain 31 metrissä.

Vahvistetut luvut on paljastettu, kun Battista tekee dynaamisen debyyttinsä Lähi-idässä ja esittelee vertaansa vailla olevia dynaamisia kykyjään radalla Dubain autodromissa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Sen dynaaminen debyytti Arabiemiirikunnissa seuraa Battistan esittelyä Saudi-Arabiaan, ja paikalliset vähittäiskauppakumppanit kussakin maassa ovat mukana osana alueellista toimintaa.

Pininfarina Battista Photo: James Lipman

Olen ylpeä siitä, että uusi sähköinen hyper GT täyttää lupaukset, jotka annoimme laatiessamme tai kehityssuunnitelmassa. Battistassa olemme saavuttaneet suorituskykyä, joka ylittää alkuperäiset, äärimmäiset tavoitteemme.

Paolo Dellacha, Automobili Pininfarinan tuote- ja suunnittelujohtaja

Täydellisesti optimoitu painojakauma ja matala painopiste ovat tämän tuloksen ytimessä.  Mittatilaustyönä tehdyn alustan ja jousituksen virityksen, tuhansien testikilometrien aikana todistettujen renkaiden ja ennennäkemättömän tehon tuottavan nelimoottorisen vääntömomentin vektoroinnin yhdistelmä tekee Battistasta maailman nopeimmin kiihtyvän tieliikenteen laillisen auton.

Battistan uskomaton tekninen paketti sisältää hiilikeraamisen jarrujärjestelmän, joka auttaa italialaista hyper GT:tä tulemaan maailman nopeimmin jarruttavaksi sähköautoksi. Vaativat asiakkaamme täällä Arabiemiirikunnissa ovat olleet järkyttyneitä Battista-ajokokemuksesta, joka on yhtä henkeäsalpaava kuin sen palkittu muotoilu.

Täyssähköinen Battista on kaikkien aikojen tehokkain italialainen auto, jonka teho on 1,900 hv ja 2,340 Nm vääntömomentti. Hyper GT:n huippunopeus on 350 km/h, WLTP:n kantama jopa 476 km ja sen hinta on alkaen 2,2 miljoonaa euroa plus paikalliset verot. Battistan suorituskykytodistukset tallennettiin ja todennettiin Nardòssa Italiassa osana sen maailmanlaajuista testaus- ja kehitysohjelmaa aiemmin tänä vuonna.

Jokainen Battista on tulosta yli 1,250 tunnin ammattitaitoisesta ammattitaidosta Cambianossa, Italiassa, jossa valmistetaan enintään 150 esimerkkiä. Pelkästään 128 miljoonalla mahdollisella sisustusyhdistelmällä uusi hyper GT lupaa uusia räätälöityjen räätälöintien tasoja. Asiakkaat voivat valita lähes rajattomista sisätilojen värimaailmoista ja viimeistelyistä sekä ulkoväriyhdistelmistä, joissa on mittatilaustyönä tehdyt yksityiskohdat ja ainutlaatuiset alumiiniset ulkokorut ja kevytmetallivanteet.

Battistassa on myös ainutlaatuinen äänimaisema, SUONO PURO, joka täydentää ajokokemusta ja joka voidaan personoida yhdellä viidestä ajotilasta – Pura, Calma, Energica, Furiosa ja Carattere. Nämä erilliset tilat antavat Battistalle ainutlaatuisen luonteen, mikä muuttaa kokemusta kuljettajan mieltymysten mukaan.

AUTOMOBILI PININFARINA BATTISTA

Battista on tehokkain auto, joka on koskaan suunniteltu ja rakennettu Italiassa, ja se tarjoaa suorituskyvyn, jota ei voida saavuttaa nykyään missään tie-laillisessa urheiluautossa, jossa on polttomoottoritekniikka. Nopeampi kuin nykyinen Formula 1 -kilpa-auto 0-100 km/h alle kahden sekunnin sprintissä ja 1,900 hv: n ja 2,340 Nm: n vääntömomentilla hanalla, Battista yhdistää äärimmäisen suunnittelun ja tekniikan nollapäästöiseen pakettiin. Battistan 120 kWh:n akku antaa virtaa neljälle sähkömoottorille – yksi kummassakin pyörässä – ja yhdistetty WLTP-kantama on jopa 476 km (Yhdysvaltain yhdistetty EPA: 300 mailia) yhdellä latauksella. Enintään 150 esimerkkiä Battistasta valmistetaan yksilöllisesti käsin Battista Atelierissa Cambianossa, Italiassa.

TIETOJA AUTOMOBILI PININFARINASTA

Automobili Pininfarina sijaitsee pääkonttorissa Münchenissä, Saksassa, ja siellä on joukko kokeneita autoteollisuuden johtajia luksus- ja premium-automerkeiltä. Italiassa käsin suunniteltu, suunniteltu ja valmistettu Battista hyper GT ja kaikki tulevat mallit myydään kaikilla suurilla globaaleilla markkinoilla tuotenimellä Pininfarina. Uuden yrityksen tavoitteena on olla maailman halutuin ja vastuullisin luksusautomerkki. Yhtiö on 100-prosenttinen Mahindra & Mahindra Ltd -sijoitus.

Vastaa