DS Automobiles Suomi julkaisee tänään uuden 7 vuoden takuun ilman kilometrirajaa

Tämän päivän automarkkinoilla DS on tuore tulokas, mutta merkin historia alkaa jo vuodesta 1955. DS muistetaan sen poikkeuksellisesta mukavuudesta, innovatiivisuudesta ja teknologisesta osaamisesta ja tästä maineesta merkki pitää kiinni tänäkin päivänä.

2014 DS ilmoitti palaavansa markkinoille itsenäisenä brändinä ja viime vuonna markkinoille saatiin hienostunut DS 7 CROSSBACK SUV, ensimmäinen edustaja uudelle DS-sukupolvelle. Kesäkuun alussa lanseerataan Suomessa DS-malliston toinen avantgardistinen uutuus: lumoava kompakti DS 3 CROSSBACK SUV. Suomen lanseeraus on yksi maailman ensimmäisiä ja jatkossa mallisto täydentyy joka vuosi uudella mallilla.

Kuljettajalle DS tarjoaa yksilöllisen ja huolitellun premium-tuotteen edistyksellisillä teknologioilla, viimeistellyillä yksityiskohdilla ja viimeisimmillä varusteilla sekä ajoavustimilla, kuten pimeänäkö, kameraohjattu iskunvaimennus tai Focal Eletra -äänentoisto.

Uusinta DS:n teknologiaa tullaan näkemään syksyn 2019 aikana, kun DS tuo tehokkaiden bensiini- ja dieselmoottoreiden rinnalle sähköistyneet voimalinjat. Suomenkin markkinoille saapuu syksyllä 300 hv nelivetoinen DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 -lataushybridi. Myöhemmin loppuvuodesta mallisto täydentyy puhtaasti sähköllä kulkevalla DS 3 CROSSBACK E-TENSE -mallilla.

DS :n sähkövoimalinjat ovat pitkäaikaisen suunnittelun ja testauksen tulos ja näyte DS:n teknologisesta osaamisesta. Hyvänä kehitysalustana toimii E-Formula -sarja, joissa DS E-TENSE FE19 ainoana ranskalaisvalmisteisena sähköformula-autona ansioituneesti taistelee korkeimmasta podium-paikasta kisasta toiseen.

Vasta julkistetut, virallisen WLTP-syklin (uudempi mittaustapa) mukaisesti mitatut suoritusarvot nelivetoiselle DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 –mallille toimivat esimerkkinä DS:n teknologian tasosta. Kulutus- ja päästöarvot ovat premium-SUV -segmentissä ennätyksellisen alhaiset (CO2 31 g/km ja kulutus 1,4 l/ 100 km) ja samalla auto tarjoaa erinomaisen kiihtyvyyden (0-100 km/h 6,6 sekunnissa), 300 hv sekä täyssähköllä jopa 58 km:n toimintasäteen.

Erinomaisten tuotteiden ja edistyksellisten teknologioiden ansiosta on DS-malleille tästä päivästä alkaen voimassa uusi 7 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Seitsemän vuoden takuu koskee kaikkia uusia, Suomessa ensirekisteröitäväksi tulevia DS-autoja.

Takuu on voimassa niin perinteisille polttomoottorimalleille kuin tulevia sähköisiä voimalinjoja käyttäville malleille ja 7 vuoden takuu astuu voimaan myös takautuvasti kaikille Suomessa 1.1.2019 jälkeen ensirekisteröidyille DS 7 CROSSBACK -autoille. Kaikki DS-asiakkaat, joiden autoja seitsemän vuoden takuu koskee, tulevat saamaan aiheesta henkilökohteisen kirjeen.

”Asiakkaat ovat löytäneet uudelleen syntyneen brändin hyvin ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Puolet asiakkaista siirtyvät saksalaisista kilpailijoista, mutta myös aiempina vuosina ranskalaiseen mukavuuteen tottuneet ovat löytäneet hyvin tiensä meille. Lataushybridi -mallin ennakkomyynti alkoi jokin aika sitten ja alhaiset päästöt sekä lyhyemmät toimitusajat on otettu ilolla vastaan. Uskomme merkkiin vahvasti ja haluamme uudella takuulla tuoda sen ilmi.”, kertoo DS:n maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle. 

DS:ää Suomessa myy merkin oma myymälä, DS Store Helsinki. Lisätiedot malleista: www.dsautomobiles.fi tai DS Store Helsinki, Kaakelikaari 4b, Vantaan Petikossa.

Vastaa