Subaru säilyttää arvonsa edelleen parhaiten

Henkilöautojen jälleenmyyntiarvon kehitystä tutkiva amerikkalainen ALG (Automotive Lease Guide) on nimittänyt Subarun jo kahdeksatta kertaa parhaiten jälleenmyyntiarvonsa säilyttäväksi autonvalmistajaksi.

ALG (Automotive Lease Guide) on TrueCar Inc. analyysiyksikkö, joka tutkii uusien autojen jälleenmyyntiarvon kehitystä Yhdysvalloissa ja Kanadassa. ALG on kerännyt jo 50 vuoden ajan henkilöautojen hintadataa. Yksikkö ottaa joka vuosi seurantaan noin 2 500 eri henkilöautomallia ja se palkitsee kolmen vuoden seurantajakson jälkeen vuosittain prosentuaalisesti vähiten arvoaan menettäneet automallit. ALG:n palkinnot on jaettu vuosittain vuodesta 2010.

Subaru on voittanut autonvalmistajille myönnetyn Brand Residual Value Award – kokonaisvoiton nyt kahdeksan kertaa. ALG:n tutkimuksessa Subaru-malleista Subcompact Utility -luokassa voittajaksi nousi Subaru Crosstrek (XV), Compact Utility -luokassa Subaru Forester, Compact -luokassa Subaru Impreza ja Sport Car -luokassa Subaru WRX. ALG on myöntänyt Subarulla jo yhteensä 46 ykköstilaa eri segmenteissä.

Subaru Nordic Ab:n myyntijohtaja Filip Frennby muistuttaa, että myös ruotsalaistutkimukset osoittavat, että Subarulla on yksi alan parhaista jälleenmyyntiarvoista.

– Koska auton arvonalennus on suurin yksittäinen erä autojen kustannuksissa, Subaru on auton ostajalle kokonaisedullinen valinta. Tämä on myötävaikuttanut siihen, että Subarun omistajat ovat muun muassa Ruotsissa tyytyväisimmät auton omistajat.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa