Automobili Pininfarina ja Bruce Wayne

Automobili Pininfarina on luonut yhteistyössä Warner Bros. Discovery Global Consumer Productsin kanssa erikoismalliston, joka on inspiroitu DC Comicsin hahmosta Bruce Wayne, joka tunnetaan paremmin Batmanin siviiliidentiteettinä. Mallisto koostuu yksilöllisesti räätälöidyistä sähköautoista, jotka heijastavat Bruce Waynen ylellistä ja tyylikästä makuun. Yhteistyön tuloksena syntyi kaksi uutta erikoisversiota: B95 hyper Barchetta ja Battista hyper GT.

Luksusta ja kestävyyttä

Kukin auto heijastaa Bruce Waynen eleganttia tyyliä ja ympäristötietoisuutta, mikä sopii hyvin yhteen Automobili Pininfarinan italialaisen suunnittelun ja ylellisen asiakaskokemuksen kanssa. Asiakkaat voivat osallistua unelma-autonsa suunnitteluun yhdessä Cambianon ateljeessa työskentelevien käsityöläisten ja suunnittelutiimin kanssa. Näin jokainen auto saa ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kosketuksen. -> Bruce Wayne X – Wayne Enterprises

Ainutlaatuiset tekniset ominaisuudet

Automobili Pininfarina on kehittänyt kaksi ainutlaatuista mallia, jotka on nimetty ’Gotham’ ja ’Dark Knight’. Molemmat mallit tarjoavat uudenlaisia teknisiä ominaisuuksia ja väripaletteja. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu täydentämään Bruce Waynen ylellistä elämäntapaa ja hänen pitkää historiaansa pop-kulttuurin ikonina. Esimerkiksi sisätilojen suunnittelussa on otettu huomioon kattavan lasipinnan käyttö, joka tuo sisätiloihin valoa ja avaruutta.

Gotham mallisto

Gotham-mallisto heijastaa Bruce Waynen hienostuneempaa, siviilielämän puolta. Sekä B95 että Battista mallit on verhoiltu erityisellä parkitulla nahalla, jossa on ainutlaatuista tikkauksia keskipaneeleissa. Auton ulkokuori on maalattu upealla Argento Vittorio kiiltomaalilla, ja Goccia-katto on Nero Torino kiiltomaalilla. Vanteet on viimeistelty Prezioso Evoluzione kiiltomustalla ja mattamustalla.

Dark Knight mallisto

Dark Knight -mallisto puolestaan kuvastaa Bruce Waynen teknologian käyttöä taistelussa Gotham Cityn rikollisuutta vastaan. Autot on verhoiltu mustalla Alcantaralla ja nahalla, ja niissä on ainutlaatuinen mustan ja kullan värinen kaksisävyinen tikkaukset. Ulkopinnat on maalattu Nero Profondo kiiltomaalilla, ja Goccia-katto on samoin Nero Torino kiiltomaalilla.

Uusien mallien tekniset tiedot

Automobili Pininfarina on luonut nämä kaksi erikoisversiota, joissa molemmissa on monia ainutlaatuisia ja aiemmin näkemättömiä teknisiä ominaisuuksia. Kaikki neljä autoa käyttävät korkeakapasiteettista 120kWh:n litiumioniakkua ja neljää moottoria, jotka tuottavat yhteensä 1,900 hevosvoimaa. Tämä teho mahdollistaa sen, että jokainen sähköautomalli kiihtyy 0-100 km/h alle kahdessa sekunnissa – nopeammin kuin nykyinen Formula 1 -auto.

Vastaa